Apple iphone 6s batterij vervangen programma. iPhone 6s reparatieprogramma: check of je in aanmerking komt! 2019-08-15

Apple iphone 6s batterij vervangen programma Rating: 7,4/10 143 reviews

Apple verlaagt prijs accu

apple iphone 6s batterij vervangen programma

Een paar weken terug werd bekend dat Apple de als deze een verouderde batterij heeft. Hier bespreken we de mogelijkheden. Zeker de moeite waard om even te checken dus! Volgens Apple is het echter geen productiefout, maar hebben de slachtoffers hun toestel meermaals hard laten vallen. Als de iPhone een probleem met de stroomvoorziening heeft dat niet door de batterij wordt veroorzaakt, vertellen we u wat de reparatie gaat kosten nadat we de oorzaak hebben vastgesteld. De tariefswijziging werd vorige week al bekendgemaakt.

Next

iPhone 6s batterij gratis vervangen door Apple

apple iphone 6s batterij vervangen programma

Apple kwam al snel met een bevestiging van dit nieuws: ze boden hun excuses aan aan de consument en legden uit waarom ze de vertragen. Ze worden vaak niet dagelijks opgeladen, staan minder vaak bloot aan extreme temperatuurwisselingen en ze kunnen door hun grotere batterij beter omgaan met plotselinge pieken in performance. Nieuw is dat Apple de batterij nu ook vervangt als deze nog naar behoren functioneert. Dit vervangingsprogramma is alleen beschikbaar voor mensen met een iPhone 6s die eventuele eerdere reparaties en vervangingen hebben laten uitvoeren bij door Apple gecertifieerde partijen. Dit is bij alle elektronica met batterijvoeding het geval.

Next

Vervanging van de iPhone

apple iphone 6s batterij vervangen programma

Problemen met de stroomvoorziening van de iPhone Sommige problemen met de stroomvoorziening van de iPhone worden veroorzaakt door andere factoren dan de batterij. Baal je dat je de goedkope vervanging hebt gemist? Betere regeling dan voor Touch Disease De reparatieregeling is heel wat sympathieker dan dan de regeling die een paar dagen geleden bekendmaakte voor. Neem contact op met uw serviceprovider om te bevestigen dat de service om de batterij te vervangen beschikbaar is op de dag dat u langskomt. Meer informatie Heb je vragen over dit vervangingsprogramma, kom dan langs in een Amac Store bij jou in de buurt of bel met Amac Customer Care op nummer 088 - 77 060 00 lokaal tarief. Oudere toestellen zoals de iPhone 4 en 5 vallen buiten de regeling omdat daar vaak geen onderdelen meer voor verkrijgbaar zijn.

Next

Vervanging van de iPhone

apple iphone 6s batterij vervangen programma

Dan vervangt Apple de batterij kosteloos. Wij vragen je om de iPhone bij je te houden en contact op te nemen met Amac Customer Care of langs te gaan in een Amac Store in de buurt. Tot eind 2018 gold hiervoor een speciale actieprijs van 29 euro, maar ook in 2019 kun je bij Apple je laten vervangen. De accu wordt pas vervangen als deze minder dan 80 procent van zijn oorspronkelijke capaciteit heeft. Het serienummer van uw iPhone is gemakkelijk te vinden. Dit wereldwijde Apple programma houdt geen verlenging in van de dekking van de standaardgarantie op de iPhone 6s.

Next

Amac Blog

apple iphone 6s batterij vervangen programma

Ook in België doen erkende servicepunten mee met de goedkopere batterijvervanging. Zij zullen jouw e-mailadres noteren en je op de hoogte stellen wanneer de vervangende batterij binnen is en deze alsnog zo spoedig mogelijk vervangen kan worden. Dit is geen veiligheidsprobleem en heeft alleen betrekking op een beperkt aantal serienummers gemaakt tussen september en oktober 2015. Want Apple heeft een vervangingsprogramma opgezet voor de toestellen die gemaakt zijn in de eerste weken van de productie van de iPhone 6s. Wanneer jij ons contactformulier invult of op een andere manier aan ons een vraag stelt, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen.

Next

Batterij vervangen iPhone 6s door Apple • jesseandgene.com

apple iphone 6s batterij vervangen programma

Verder benadrukken we nog eens extra dat de lijst met serienummers alleen intern circuleert bij Apple en dat je er dus geen rechten aan kunt ontlenen. Bevindt je toestel zich nog binnen de garantieperiode of in de verlengde van? Apple weigert iPhones met batterij van derden. Heb je eerder al je batterij laten vervangen vanwege dit probleem, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Apple om mogelijk je geld terug te krijgen. Mocht dat zo zijn, dan wordt de iPhone 6s verstuurd naar onze centrale technische dienst. Je zult je dus alsnog bij de Apple Store moeten vervoegen als je zeker wilt weten of je in aanmerking komt voor de.

Next

Alles over Apple's iPhone

apple iphone 6s batterij vervangen programma

Het moet dan uiteraard wel gaan om een met batterijprobleem. Het beste is om een , maar je kan ook langs gaan in de winkel om ter plekke een afspraak te maken. Dit is mogelijk vanaf de en later. Er is een probleem opgetreden tijdens de verwerking van uw verzoek. Omdat de meeste van de genoemde toestellen vaak niet meer in de zitten, kan het in dat geval goedkoper zijn om het door een externe partij te laten doen. Om uw gegevens te beschermen, leest u hier hoe op onderhoud. Oudere batterijen kunnen niet goed omgaan met piekmomenten en zeker als ze niet volledig zijn opgeladen, wil het weleens gebeuren dat je iPhone plotseling uitvalt.

Next

Amac Blog

apple iphone 6s batterij vervangen programma

In bepaalde gevallen kunnen kosten in rekening worden gebracht voor de reparatie. Apple benadrukt dat de telefoons, ook met oude batterij, veilig zijn. Update 1 december: Via de website van Apple kun je nu je complete serienummer invullen om te controleren of je in aanmerking komt voor het reparatieprogramma van de iPhone 6s-batterij. Het moet gaan om toestellen die onverwacht uitschakelen door problemen met de. Dat de minder wordt is bij elke smartphone zo, dus dit is geen boosaardige opzet van Apple om te zorgen dat je een. Voor klanten die eerder al een iPhone 6s met dit probleem tegen kosten hebben laten vervangen of repareren, biedt Apple een restitutie aan.

Next